Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Прославлення Бога

Жодна людина не зможе бути в Божій присутності, поки не виконає вище зазначеної умови, а саме: входити «в Його брами з подякуванням» і «на подвір’я Його з похвалою». Без цього немає доступу в Господні оселі. Можливо, тут і захована причина того, що приходячи до Бога (чи то на початку служіння, чи під час молитви), відчуваємо, що Він далеко від нас і ми не перебуваємо в Його присутності.Тому наш «список прохань» залишається без відповідей, оскільки ми не встали на шлях подяки і хвали. Ці засади мають велике значення, і якщо ви бажаєте мати плідне та успішне християнське життя, вам необхідно їх знати і розуміти відмінності між ними. Кожен із них указує на особливий спосіб нашого звертання до Господа, і кожен із цих принципів поєднує нас із різними властивостями Божого характеру. Подяка за все те добре, що Він робить для нас, приводить нас до Божої любові і милості. Хвала - це правильна відповідь на Господню велич, яка переповнює нас благоговінням і єднає із Всемогутнім Творцем. Поклоніння - найвища здатність людського духа - приводить нас у присутність Його святості. 

Подякаіхвала - це наше ставлення до милості і величі Божої - це те, що пов’язане з устами, це те, що ми промовляємо вголос, співаємо або навіть вигукуємо. Поклоніння - це не слова - це відчуття, яке виходить із нашого серця, наповненого бажанням догодити Богові, принести Йому радість, а не лише отримати щось від Нього. Від цього ми самі стаємо сильнішими, бо:

Неєм.8:10  «…радість у Господі - це ваша сила!»

Ним ми визнаємо Божу святість. Поклоніння включає в себе дію усього нашого тіла, а не тільки органів мови. Усі слова, які використовувалися в Біблії для опису поклоніння (як єврейські, так і грецькі) описували рухи тіла, а не мовні вирази.

Поклоніння - це духовне єднання з Господом. Це єдиний шлях, при якому наш дух може прямо з’єднатися з Духом Святим і торкнутися серця Отця. Тільки з такої спілки народжується плід, тому поклоніння завжди повинно передувати нашому служінню.

Поклонятись кому-небудь означає

волю, тобто стати його рабом і визнати його своїм богом;

Виділіть час для того, щоб усвідомити послідовність вашого єднання з Богом, - це подяка,хвала, поклоніння. Будьте вільними у вашій подяці і хвалі, але завжди пам’ятайте, що найвищий рівень спілкування із Отцем Небесним - це поклоніння. 

Ми не повинні поклонятись нікому, ніколи і ніде - тільки Господу! Завжди і всюди!

ddd