Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Правління Христа

«Що звете ви Мене: Господи, Господи, та не робите того, що Я говорю?»
Лк.6:46

Христос – основа життя

Центром життя кожного, хто називає себе християнином, повинен бути Ісус Христос як Господь.

Що означає слово «Господь»?

Згідно біблійних словників слово «Господь» означає «господар, володар; той, який має над чимось повний контроль».Це слово також містить у собі значення божественної царської величі. Визнати своїми устами, що «Ісус - Господь», означає відкрито проголосити Його Царем і Господом, Тим, Який має абсолютну владу і право на наше життя.

Прийміть керівництвоХриста

Перш, ніж стати віруючим, ви самі були господарем свого життя. Ваше особисте «я» царювало на троні вашого серця, визначаючи всі плани, думки і реакції, навіть не згадуючи про Бога. Христос був поза межами вашого серця, і як результат такого життя – розчарування, поразка, біль і т.п.

Нас усіх самодостатнє життя привело до численних помилок. Зі смутком пригадуємо той біль, який ми колись завдавали собі та іншим людям, понад усе бажаючи робити тільки «по-своєму» .

Ставши віруючим, ви віддали своє життя Ісусу Христу, щоб Він був не тільки вашим Спасителем, але також і Господом. Це означає, що ви відмовилися від усіх прав на своє життя. Ви постійно визнаєте: «Ісус - Господь». На жаль, багато християн, визнавши Христа своїм Спасителем, не дозволяють Йому стати Господом свого життя.

Таких віруючих Слово Боже називає «тілесними» або «двоєдушними». Ці люди думають, що вони служать Богові, але правда полягає в тому, що:

«Якщо Ісус не Господь усього, це означає, що Він взагалі не Господь!»

Боляче спостерігати за християнами, які, прийнявши прощення за свої гріхи, продовжують бути егоїстичними та самозакоханими людьми. Часто наслідки подібної поведінки - невеселі. Життя таких «віруючих» сповнене розчаруваннями, самообманом, поверховістю, безпліддям, літеплом і, в кінцевому результаті, смертю (Лк.11:24-26).

Численні переваги чекають на тих, хто слідує за Ісусом, як за Господом. Найголовніше - це те, що ви зможете жити у відповідності із Божим планом. Господь ніколи не допускає помилок. Коли ви Йому надасте право вибору, то завжди будете мати найкраще з того, що може запропонувати вам реальна дійсність. Із Христом, як із Господом, ви зможете зазнати життя з подостатком, адже Він задля цього і помер. Керівництво Ісуса відкриє мету і наповнить глибоким змістом ваше повсякдення.

Кроки до утвердження панування Христа в нашому житті:

1. Зробіть конкретне рішення - підкорити все своє життя Господу Богу (Єг. 24:15; Рим.6:13). Він допоможе вам у цьому (Фил.2:13).

2. Постійно моліться молитвою присвяти Богові всього вашого життя, а також конкретних обставин і ситуацій (Рим.7:4; Фил.3:7-8).

3. Розвивайте близькі відносини з Богом, щоб повсякчас чути Його голос (Ів.10:27).

4. Будьте швидкими виконавцями того, що Господь накаже вам змінити, сказати чи зробити (Мт.7:24-27; Як.1:22-25).

ddd