Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Ви вирішуєте за себе

Рішення і вибір можуть бути виражені двома найкоротшими словами української мови: "так" і "ні". Біблія закликає нас використовувати ці слова обережно.

"Слово ж ваше хай буде: "Так, так" та "Ні, ні". Якова 5:12.

Т.Т. Мунгер говорить: "Слова, що мають найбільше значення в нашій мові - це два найкоротших слова "так" і "ні".

Люди, які залишили свій слід в цьму світі, були сповнені рішучості.

Ті, кому важко дається прийняття рішень, завжди хитаються між двома варіантами, не знаючи, який з них вибрати. Вони позбавлені самоконтролю і приречені на контроль з боку інших.

Рішучі люди не чекають зручних обставин. Вони не підкоряються думці інших і не піддаються впливу, що заперечує або принижує людську цінність.

Рішучі люди створюють обставини. Вони - законодавці тенденцій. Вони змінюють погляди інших і допомагають їм служити добрим цілям.

Нерішучі люди завжди опиняються під владою тих, з ким вони востаннє спілкувалися. Вони ніколи не належать самі собі, але завжди знаходяться під контролем тих, хто оволодіває їхньою увагою.

Наче гілочка, що пливе біля самого краю річки, вони можуть заплутатись в будь-якому кущі або бур'яні, закрутитися в невеликому вирі, доки їх енергія не вичерпається.

Переможець в житті - це рішуча людина.

Переможці добре інформовані. Вони роблять свій чіткий вибір, потім приймають рішення здійснювати його. Як Цезар, вони ризикують всім і спалюють за собою кораблі, щоб зробити відступ назад неможливим.

Навіть сам сатана не може завадити такій людині отримати найкраще від життя.

Диявол може мати владу над вами тільки через негативні ідеї і уявлення, які він насаджує у ваш розум: або сам, або когось використовуючи для цього. З їх допомогою він хоче зламати, спустошити і погубити вас.

Секркт вашого рішення і вашого права самостійного вибору того, на що ви бажаєте претендувати в вашому житті - це сила, яку ніхто не може відібрати у вас.

Не обставини, а ваш вибір і прийняті вами рішення визначають те, хто ви, що ви маєте, чим ви займаєтесь, і яка ціль вашого життя.

Дейзі, моя дружина, говорить: "Кожного ранку, коли я прокидаюся, я приймаю рішення бути щасливою, радіти життю і робити його значимим для себе, для людей і для Бога".

От чому вона несе в собі надхнення, будучи лідером світового масштабу.

ddd