Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Під час молитви за зцілення Бог робив чудеса

Під час молитви за зцілення Бог робив чудеса

Служіння зцілення та чудес відбулось у церкві «Любов і зцілення» 3 березня. Двоє людей уже поділились свідоцтвами повноцінного відновлення організму після доторку Бога.

Дівчина із хворим хребтом та задишкою прийшла шукати вирішення проблем на служіння. Під час молитви її хребет повністю вирівнявся, а дихання відновилось. Вона дякувала Богу за зцілення уже на служінні.

Також, Господь оздоровив брата Олега Данилюка з Бережан, який привіз на служіння інших людей. Він мав проблеми із серцем, які Бог забрав у цей вечір.

- Лікарі мені хотіли ставити інвалідність, - розповідає Олег. - Я постійно був на ліках, без них нікуди не міг вийти. На служінні мені запропонували молитву. А наступного дня я раптом зупинився і зрозумів, що не відчуваю болю, що мені вистачає кисню для дихання, що я без ліків і добре себе почуваю. Слава Господу!

Також, на служінні четверо людей покаялись та прийняли Ісуса Христа своїм Спасителем. Такі вечори будуть  проводитись систематично. Наступне служіння зцілення відбудеться 7 квітня о 18 год. в приміщенні церкви ''Любов і зцілення  ТЦ ''Soteria''. Чекаємо усіх хто потребує Божого дотику на Вашому житті!

ddd