Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Сила змін

Джон Рор

Яке відношення мають зміни до того, щоб починати якось діяти? Нам потрібно діяти, для того щоб змінитись.

«Бо Я, Господь, не змінююся…» (Малахії 3:6).

Ми всі потребуємо перемін. А чому ж Богові не потрібно мінятись? Тому що Він є стандартом. Він досконалий. Його суди неперевершені.

Не буде змін – не буде реальності. Зміни приносять завжди іншу реальність.

Внутрішні обітниці запускають певні сили в дію, які можуть зробити так, що зміни неможливі.

Людина, яка знає свого Бога може помінятись, бо Він може дати силу помінятись. Це сила бажання. Ви не можете поміняти своє мислення без сили Божої, без Слова Божого, без Духа Божого, без великої дози «Я Хочу!». Якщо ви не хочете, то ви не будете!

Покаяння – це також зміна напрямку. І тут теж доводиться діяти.

Виконувати волю Божу – це робити те для чого ви були призначені від народження. Бог дає бажання нашого серця, тому не бійтеся виконувати волю Божу, бо ви були народжені для того, щоб це робити. Не викидайте свою впевненість, бо впевнені люди знають де вони мають бути.

Вам потрібно помінятись! Вам треба діяти!

Є певні речі, які ви можете поміняти, а є речі, які тільки Бог може поміняти. Тільки Бог може поміняти серце. Більше того, ви навіть не можете помінятись, поки Бог не дасть вам нове серце. Але, коли Він вам дасть нове серце, то перше, що Він в вас поміняє – це ваші бажання.

Ми стаємо «народжені згори». Це міняє нашу природу, але не міняє нашої плоті. Бог хоче дати нам силу, щоб ми могли змінитись. Дух Святий хоче дати вам силу для тих змін, які ви можете зробити.

Не достатньо покаятись, нам треба повернутись. Часто, це повернення – це і є зміни.

Проповідь в відео-форматі

ddd