Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Входьте вузькими ворітьми

Олег Савчак

Мт. 7:13-14 „Увіходьте тісними ворітьми, бо просторі ворота й широка дорога, що веде до погибелі, і нею багато-хто ходять. Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що знаходять її!”

Це слово було не до невіруючих, а до віруючих. Дуже часто ми будучи віруючими постаємо перед вибором, стоїмо на роздоріжжі. І ми повинні вибирати з Ким ми підемо?.. Ми думаємо, що ми покаялись, ми спасенні і значить це слово нас не стосується. Але Ісус проповідував це слово своїм учням. А значить і нам.

Ми, як люди завжди прагнемо комфорту. І прагнемо піти тим шляхом, який легший, ширший. В якійсь конфліктній ситуації значно легшим шляхом є почати крик, сварку... або й дати комусь в ніс! Але це є той широкий шлях. Значно важче смирятись, прощати... але цього і вчить нас Ісус. Саме це і є вузький шлях... вузькі ворота.

Часто ми думамо, що винні не ми... та інша людина повинна першою зробити крок до примирення. Але це так і не стається.... і це непрощення стає важким тягарем на довгі місяці чи роки. Але ми можемо просто смирити свою плоть, перебороти егоїзм і першими підійти і примиритись. І все буде вирішено.

Кожна правильна реакція з нашого боку буде викликати зворотню реакцію з сторони інших.

Обираючи вузький шлях ми не будемо популярні серед людей світу. Але ми будемо популярні в Божих очах.

Ів. 16:33 "Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!"