Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Радість в Господі - сила моя!

Радість в Господі - сила моя!

Радість в Господі - сила моя!    

Уявіть собі момент вирішення ваших проблем. Момент зцілення. Коли ви приходите на УЗД і вам говорять, що пухлини немає. Коли дивитесь на свою дитину, і все з нею добре, животик, ручки і ножки правильної форми, очки дивляться прямо, не косять, дитина бігає, говорить, чує… Або вам сказали, що ви вагітна…Чи Бог прийшов у життя людей, за яких ви роками молились... Уявіть як ваш чоловік чи ви самі ходите не опираючись на паличку, вільно,  без болю і дискомфорту… можете уявити свою реакцію? Реакцію оточуючих? Ви це побачили?.. Як голосно ви будете кричати      « АЛІЛУЯ!». Ви взагалі знайдете якісь слова, чи вам від цього аж дух перехопить? Я думаю, що ми б не знали, що робити: чи стрибати, чи кричати, чи бігти кудись і розповідати... Наші серця наповнилися б вдячністю і захопленням. Ісус це все вже бачить! Дітей  здоровими, сім’ї з дітками, чоловіків і жінок повністю здорових, посвячених Богу і радісних. Ми чули Його свідоцтво. Він сказав «Звершилось!»  Ранами Його ми вже уздоровлені. А потім, коли ми порадіємо за ці важливі і дорогі подарунки, Він скаже… «З чого ви тішетеся?... Якщо ви так реагуєте на це, якою ж буде ваша реакція коли ви почуєте, що ваші імена записані в Книзі Життя на Небесах!?» Слава нашому Господу, Який сильний сказати одночасно: «візьми постіль свою і  ходи », і «прощаються твої гріхи»! Радіймо, що маємо такого Бога! Цінуймо своє спасіння та служімо Йому з радістю!!!